UTILAJULUI FRIGORIFIC INDUSTRIAL

Puneți-ne o sarcina și noi o rezolvăm

Avantajele NOASTRE:

0
Ani

peste 25 ani

de activitate cu succes

0
Obiecte

peste 250
obiecte finisate

0
Parteneri

peste 500
clienți și furnizori

0
Agregate

peste 1500
agregate produse și montate

  MASFRIGCOM SRL

UTILAJUL FRIGORIFIC INDUSTRIAL ESTE PROFILUL NOSTRU

utilaj frigorific industrial - 1

Adresați-vă la compania noastra și veți obține garantat o soluție optimă care o sa vă placă! 

Vom crea pentru dumneavoastră o abordare individuală în construcția unui frigider industrial, pornind de la o unitate de compresor si terminînd cu centrale frigorifice. 

Implementați proiectele cu ajutorul nostru și afacerea voastră va prospera. Pe acest drum vă vom fim alături, pentru că noi știm totul despre frig.

PLANIFICARE

Sarcina principală a specialiștilor noștri este de a găsi soluții optime în producerea frigului industrial, ținînd cont de cerințele tehnice, tehnologie și  mediul de lucru.

PRODUCERE

Producerea este obiectivul nostru de bază. De peste 25 de ani producem mașini frigorifice industriale pentru păstrarea, depozitarea, răcirea și congelarea produselor.

UTILAJE ȘI MATERIALE

Avem mereu în stoc o gamă largă de componente frigorifice, utilaj, materiale și piese de schimb de la principalii producători în domeniul frigului industrial. 

 

MONTARE ȘI DESERVIRE

Construim frigidere la cheie! Experiența vastă pe piață ne permite să executăm lucrările în сel mai scurt timp posibil, operativ să realizăm deservirea în termenii de garanție și post-garanție. 

Galerie

Mai multe lucrări puteți găsi în secțiunea - Obiecte