Montarea, reglarea și darea în exploatare a instalațiilor frigorifice

Montarea profesională a instalațiilor frigorifice este o condiție importantă pentru o sistemă de refrigerare efectivă și stabilă

MONTAREA CAMERELOR
ȘI DEPOZITELOR FRIGORIFICE

Noi construim camere frigorifice, depozite și încăperi industriale din panouri sandwich de diferite grosimi, în dependență de destinația obiectului. La montarea camerelor frigorifice pentru temperaturi pozitive și negative, instalăm uși frigorifice corespunzător cu dimensiunile și tipurile necesare. 

PRODUCEREA, MONTAREA ȘI REGLAREA
UTILAJULUI FRIGORIFIC

Noi ne ocupăm de producere, montare și dare în exploatare a utilajului frigorific industrial. Specialiștii noștri responsabili sunt bine pregătiți și testați. Periodic desfășurăm traininguri și seminare, participăm la expoziții specializate în domeniul frigului. Adesea suntem invitati de catre furnizorii noștri la prezentări și demonstrații ale inovațiilor sale.

Echipele noastre de montare sunt dotate cu transport și cu toate instrumentele necesare pentru montarea și darea în exploatare a obiectelor rapid și calitativ.

Calitatea muncii noastre a fost testată și dovedită în timp de numeroșii noștri clienți recunoscători. O importanță deosebită acordăm faptului ca clienții noștri să rămînă satisfăcuți și încrezuți de lucrările prestate. 

PRODUCEREA ȘI MONTAREA
UMIDIFICATOARELOR INDUSTRIALE

Avem în stoc toate materialele necesare pentru controlul și reglarea automată a umidității pe baza umidificatoarelor centrifuge și ultrasunet, de tip adiabatic pulverizator. Această soluție este cea mai optimă și se caracterizează printr-un consum redus de energie.