Proiectare

Proiectarea frigiderelor pentru întreprinderi din diverse ramuri, precum și selectarea utilajului frigorific necesar este o sarcină cu o reponsabilitate înaltă. Proiectarea corectă o poate efectua doar un inginer-frigotehnist care va aplica cunoștințele în domeniu și experiența sa vastă

Abordarea noastră:

Metodele tipice de calcul și selectare a utilajului frigorific industrial, de obicei, nu țin cont de toate nuanțele tehnice care apar la etapele de montare și exploatare. Cunoștințele și experiența permit selectarea utilajului frigorific în mod optim. Gîndirea inginerească creativă și abordarea profesională aduc cel mai bun rezultat în construcția sistemelor de refrigerare eficiente și econome, cu  exploatare îndelugată și securizată. 

Inginerii proiectanți ai SRL “Masfrigcom” sunt specialiști atestați care posedă nu doar cunoștințele teoretice dar și practice, deoarece participă la toate etapele de producție, montare și dare în exploatare a utilajului frigorific. Noi lucrăm conform înaltelor standarde aprobate de companie, utilizînd programe specializate pentru calculul frigului efectiv și de aceea puteți fi sigur că   la elaborărea soluției, inginerul nostru proiectant va ține cont de toate nuanțele tehnice, ce va permite să obțineți în viitor o afacere profitabilă și stabilă. Inginerii noștri proiectanți combină perfect teoria cu practica.